Veszprém belvárosában több célra hasznosítható lakóház eladó


Veszprém belvárosában egy több célra is hasznosítható lakóház vált eladóvá. Felújítás után remek otthona lehet egy párnak vagy egy négytagú családnak. Ha további szintet is felhúz rá, jelentősen bővítheti az életterét és jó rálátást nyer a környékre. Gyalog járhat a piacra, ügyeket intézni, közel a buszpályaudvar, pláza, stb. A házban lévő szobák elég nagyok ahhoz is, hogy orvosi rendelőket, szolgáltató egységeket, fittnesztereket stb. alakítson ki benne. Az ingatlan előtt, mellett lehet parkolni a vendégeknek.

Azonosító: cs_40512
Hasznos alapterülete: 99 m2
Szobák száma: 3
Fűtés: gázkonvektorok
Telek területe: 505 m2
Egyéb helyiségek: 16 m2-es pince
Hőszigetelés: nincs
Szintek száma: 1
Közművek: összközmű
Irányár: 54,5 millió Ft

Az 1961-ben épült kockaház egy saroktelken fekszik, autóval, gyalog nagyon könnyen megközelíthető. Jelenleg garázsa nincs, de a terepadottságok lehetővé teszik garázs kialakítását. Illetve autóval így is be lehet állni az udvarra. A földszintes épület ugyan régi, de szerkezetileg nagyon stabil, masszív, jól megépített. Főbb szerkezeti elemek: beton alap, 38 cm vastag határoló téglafalak, horcsik födém, fa sátortető rajta cserép fedés, eredeti gerébtokos fa nyílászárók redőnnyel. Hasznos alapterülete 99 m2. A bejárat a ház oldalából nyílik. Belépve egy tágas előtérbe érünk, innen egy szoba nyílik, valamint a hall, ahonnan a többi helyiség megközelíthető: a kamra - egyben lépcsőház, a fürdőszoba, a konyha és a két nagy hálószoba. Az épület részben alápincézett, egy 3,97 m x 4,05 m, azaz kb. 16 m2-es száraz, betonfödémes pince található alatta. Az ingatlan összközműves, a fűtést jelenleg gázkonvektorok biztosítják, a meleg vizet pedig villanybojler állítja elő. A kert 505 m2, szabályos téglalap alakú saroktelek, jelenleg egy utcáról bejárható, de a másik utcára is nyitható bejárat. A kapu előtti rész térkövezett, a többi része füves, egy-két gyümölcsfával, tujákkal. Ha nálunk vásárolja meg az ingatlant, az általunk biztosított ügyvédnél az ügyvédi munkadíjat bevállaljuk. Minden további információért forduljon Magasmarti Anikóhoz a Csudijó-Stúdió Kft-nél.


Gyors hasonló eladó ingatlan kereső:

Eladó ingatlan Veszprém Eladó lakóház
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Veszprém Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink Veszprém

Más településen keres eladó ingatlant?
Válasszon az alábbi listából:

Hasonló eladó ingatlanjaink közül:

Eladó ingatlan, Veszprém

Egyetemvárosban 1. emeleti, felújított, egyedi fűtésű lakás eladó

Veszprém frekventált városrészén, egyetemhez közel 1. emeleti, parkra néző, egyedi fűtésű, felújított, tehermentes lakás eladó. Minden korosztály számára tökéletes lakhely lehet. Fiataloknak azért, mert közel az egyetem, középiskola. A középkorúaknak azért, mert a közelben orvosi rendelő, gyógyszertár, bevásárlási lehetőségek, hivatalok, buszmegálló egyaránt megtalálható. Az időseknek azért, mert a biztonságos első emeleten található, de nem kell sokat lépcsőzni és közel van minden. Az előtte elterülő parkban lehet pihenni, levegőzni, illetve uniós szabványnak megfelelő játszótér is található. A rezsije alacsony, mivel középső lakásról van szó, minden oldalról fűtik.

Részletek

Eladó ingatlan, Veszprém

Belterületi telek Veszprémben

Veszprémben, az elkerülő északi részéhez közeli belterületi terület eladó.

Részletek

Eladó ingatlan, Veszprém

Belváros közeli, takaros, földszintes lakóház Veszprémben eladó

Veszprém ősi városrészén, az állatkert fölött vált eladóvá ez a takaros, takarékos és szépen felújított, földszintes lakóház. Élhető, jól lakható házat ajánlok Önöknek, aminek a kertje is könnyen karbantartható. Nem kell sokat dolgozni benne, csak élvezni a saját terület nyújtotta pihenést, kikapcsolódást.

Részletek

Eladó ingatlan, Veszprém

Körgyűrű mellett külterületi ingatlan Veszprémben

Veszprémben, az elkerülő nyugati részéről könnyen megközelíthető külterületi ingatlant kínálok eladásra.

Részletek

Eladó ingatlan, Veszprém

Új kialakítású, utcai bejáratos, földszinti üzlethelyiség, iroda eladó Veszprémben

Irodának, üzletnek is alkalmas, közvetlen utcai bejáratos üzlethelyiség a Jutasi lakótelepen, Veszprémben eladó. 2018-ban újonnan került kialakításra egy társasház földszinti részén.

Részletek

Eladó ingatlan, Veszprém

Körgyűrű mellett belterületi szántó Veszprémben

Veszprémben, az elkerülő keleti részén eladó belterületi ingatlan a körgyűrű és a vasútvonal között.

Részletek