Egyetemvárosban 1. emeleti, felújított, egyedi fűtésű lakás eladó


Veszprém frekventált városrészén, egyetemhez közel 1. emeleti, parkra néző, egyedi fűtésű, felújított, tehermentes lakás eladó. Minden korosztály számára tökéletes lakhely lehet. Fiataloknak azért, mert közel az egyetem, középiskola. A középkorúaknak azért, mert a közelben orvosi rendelő, gyógyszertár, bevásárlási lehetőségek, hivatalok, buszmegálló egyaránt megtalálható. Az időseknek azért, mert a biztonságos első emeleten található, de nem kell sokat lépcsőzni és közel van minden. Az előtte elterülő parkban lehet pihenni, levegőzni, illetve uniós szabványnak megfelelő játszótér is található. A rezsije alacsony, mivel középső lakásról van szó, minden oldalról fűtik.

Azonosító: l_30508
Hasznos alapterülete: 50 m2
Szobák száma: 2
Fűtés: gázkazán raditárokkal
Telek területe: 0 m2
Egyéb helyiségek: konyha, kamra, előtér, kizárólagos használatú tároló
Hőszigetelés:
Szintek száma: 4
Közművek: összközmű
Irányár: 25,8 millió Ft

Ezen kívül tartozik hozzá egy kizárólagos használatú tároló. Az épület egy masszívan megépített tégla építésű társasház, ahol 38 cm vastag határoló falak vannak, ezért télen meleg, nyáron hűvös. Felújítását nagy szakmai tapasztalattal rendelkező generálkivitelező végezte. A felújítás során kicserélték a víz-, szennyvíz és villanyvezetékeket a strangokig. A régi párnafás parkettákat, vakpadlót, homokot, salakfeltöltést, a cement-mozaiklap burkolatokat eltávolították, helyette hő- és hangszigetelés, valamint új aljzatbetonra 5-ös kopásállóságú spanyol járólapok kerültek. A külső homlokzati nyílászárók új, hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetek, szúnyoghálókkal ellátva. A régi fali fűtőtestek helyett modern, egyedi radiátoros gázközponti fűtés került kiépítésre. A fűtést és a meleg vizet a fürdőszobában felszerelt Junkers turbóventillációs kombi gázkazán biztosítja. Teljesen megújult a fürdőszoba és a konyha. A konyhában Indesit típusú tűzhely és szagelszívó van. A lakás hasznos alapterülete 50 m2. Előtér, fürdőszoba, konyha, kamra, nappali és hálószoba elrendezésű. Mindkét szobából és a konyhából a nagyfás parkra van kilátás. A lakás jelenleg üres, azonnal költözhető és hitellel is megvásárolható. További információért hívja Magasmarti Anikót a Csudijó-Stúdió Kft-nél.


Gyors hasonló eladó ingatlan kereső:

Eladó ingatlan Veszprém Eladó lakás
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Veszprém Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink Veszprém

Más településen keres eladó ingatlant?
Válasszon az alábbi listából:

Hasonló eladó ingatlanjaink közül:

Eladó ingatlan, Veszprém

Új kialakítású, utcai bejáratos, földszinti üzlethelyiség, iroda eladó Veszprémben

Irodának, üzletnek is alkalmas, közvetlen utcai bejáratos üzlethelyiség a Jutasi lakótelepen, Veszprémben eladó. 2018-ban újonnan került kialakításra egy társasház földszinti részén.

Részletek

Eladó ingatlan, Veszprém

Veszprém belvárosában több célra hasznosítható lakóház eladó

Veszprém belvárosában egy több célra is hasznosítható lakóház vált eladóvá. Felújítás után remek otthona lehet egy párnak vagy egy négytagú családnak. Ha további szintet is felhúz rá, jelentősen bővítheti az életterét és jó rálátást nyer a környékre. Gyalog járhat a piacra, ügyeket intézni, közel a buszpályaudvar, pláza, stb. A házban lévő szobák elég nagyok ahhoz is, hogy orvosi rendelőket, szolgáltató egységeket, fittnesztereket stb. alakítson ki benne. Az ingatlan előtt, mellett lehet parkolni a vendégeknek.

Részletek

Eladó ingatlan, Veszprém

Belváros közeli, takaros, földszintes lakóház Veszprémben eladó

Veszprém ősi városrészén, az állatkert fölött vált eladóvá ez a takaros, takarékos és szépen felújított, földszintes lakóház. Élhető, jól lakható házat ajánlok Önöknek, aminek a kertje is könnyen karbantartható. Nem kell sokat dolgozni benne, csak élvezni a saját terület nyújtotta pihenést, kikapcsolódást.

Részletek

Eladó ingatlan, Veszprém

Belterületi telek Veszprémben

Veszprémben, az elkerülő északi részéhez közeli belterületi terület eladó.

Részletek

Eladó ingatlan, Veszprém

Körgyűrű mellett külterületi ingatlan Veszprémben

Veszprémben, az elkerülő nyugati részéről könnyen megközelíthető külterületi ingatlant kínálok eladásra.

Részletek

Eladó ingatlan, Veszprém

Körgyűrű mellett belterületi szántó Veszprémben

Veszprémben, az elkerülő keleti részén eladó belterületi ingatlan a körgyűrű és a vasútvonal között.

Részletek