Belváros közeli, takaros, földszintes lakóház Veszprémben eladó


Veszprém ősi városrészén, az állatkert fölött vált eladóvá ez a takaros, takarékos és szépen felújított, földszintes lakóház. Élhető, jól lakható házat ajánlok Önöknek, aminek a kertje is könnyen karbantartható. Nem kell sokat dolgozni benne, csak élvezni a saját terület nyújtotta pihenést, kikapcsolódást.

Azonosító: cs_40461
Hasznos alapterülete: 80 m2
Szobák száma: 4
Fűtés: Saunier Duval gázkazánról radiátorokkal
Telek területe: 283 m2
Egyéb helyiségek: pince, tároló
Hőszigetelés: van
Szintek száma: 1
Közművek: összközmű
Irányár: 49,9 millió Ft

Régi, de masszívan megépített kőházról van szó, melyet a tulajdonosok teljes körűen felújítottak. A homlokzatra nikecell hőszigetelés került, a nyílászárókat korszerű műanyag hőszigetelt szerkezetekre cserélték redőnnyel, újak a burkolatok, a konyha, a fürdőszoba, illetve a ház teljes víz-, villany- és csatorna vezetékrendszere, szerelvényei. Hasznos lakóterülete 80 m2. Belépve az előtérbe érünk, innen nyílik jobbra a fürdőszoba, balra a hálószoba, szemben pedig a még egy szoba és a nappali. A nappaliból közelíthető meg a konyha, melynek külön bejárata is van az udvarról. Alatta egy pince található. A konyhához csatlakozik külön bejárattal egy vendégszoba, amellett pedig egy kisebb tároló kapott helyet. Az ingatlan összközműves. A ház fűtését és melegvíz-ellátását a Saunier Duval turbó-kombi gázkazán biztosítja. A kert 283 m2, pihenőkert, egy-két gyümölcsfa található benne. Hátsó végében áll egy kb. 25 m2-es tároló, mely műhelynek is használható. Kocsival a telekre nem lehet beállni, parkolni a kerítés előtt kialakított burkolt felszíni beállón lehet. Ha olyan házat keres, melyben gondtalanul élheti a mindennapjait, feltétlenül nézze meg ezt az ingatlant. További információkért kérem, keresse Magasmarti Anikót a Csudijó-Stúdió Kft-nél.


Gyors hasonló eladó ingatlan kereső:

Eladó ingatlan Veszprém Eladó lakóház
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Veszprém Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink Veszprém

Más településen keres eladó ingatlant?
Válasszon az alábbi listából:

Hasonló eladó ingatlanjaink közül:

Eladó ingatlan, Veszprém

Belterületi telek Veszprémben

Veszprémben, az elkerülő északi részéhez közeli belterületi terület eladó.

Részletek

Eladó ingatlan, Veszprém

Körgyűrű mellett belterületi szántó Veszprémben

Veszprémben, az elkerülő keleti részén eladó belterületi ingatlan a körgyűrű és a vasútvonal között.

Részletek

Eladó ingatlan, Veszprém

Veszprém belvárosában több célra hasznosítható lakóház eladó

Veszprém belvárosában egy több célra is hasznosítható lakóház vált eladóvá. Felújítás után remek otthona lehet egy párnak vagy egy négytagú családnak. Ha további szintet is felhúz rá, jelentősen bővítheti az életterét és jó rálátást nyer a környékre. Gyalog járhat a piacra, ügyeket intézni, közel a buszpályaudvar, pláza, stb. A házban lévő szobák elég nagyok ahhoz is, hogy orvosi rendelőket, szolgáltató egységeket, fittnesztereket stb. alakítson ki benne. Az ingatlan előtt, mellett lehet parkolni a vendégeknek.

Részletek

Eladó ingatlan, Veszprém

Sok célra hasznosítható lakóház Balaton és Veszprém közelében eladó

Sokgyerekes család remek lakóhelye lehet ez a sokszobás, nagy terekkel és kerttel rendelkező lakóház Veszprém-Kádártán. De vállalkozási tevékenységet is folytathat, hiszen építhetők további mellékhelyiségek és ott a szerelőaknás garázs. De a garázsból műhelyt, irodát vagy üzletet is kialakíthat. Szálláskiadásra is kiváló lehetőség, a szobák nagyméretűek, a legnagyobbakban fürdő is kialakítható, illetve a tetőtér beépítésével további szobákat nyerhet. A nagy kertben elhelyezhet medencét, pergolát, kerti sütögetőt, kemencét, stb. A belváros 7 km, a Balaton part pedig 20 km távolságra van. A faluközpont, ahol posta, orvosi rendelő, ABC, helyijáratos buszmegálló található 200 m-en belül megtalálható. Nagyobb bevásárlási lehetőségek (Tesco, Obi, Pepco, stb.), uszoda, benzinkút, kézilabda csarnok 5 perc autóúttal elérhetők.

Részletek

Eladó ingatlan, Veszprém

Körgyűrű mellett külterületi ingatlan Veszprémben

Veszprémben, az elkerülő nyugati részéről könnyen megközelíthető külterületi ingatlant kínálok eladásra.

Részletek

Eladó ingatlan, Veszprém

Új kialakítású, utcai bejáratos, földszinti üzlethelyiség, iroda eladó Veszprémben

Irodának, üzletnek is alkalmas, közvetlen utcai bejáratos üzlethelyiség a Jutasi lakótelepen, Veszprémben eladó. 2018-ban újonnan került kialakításra egy társasház földszinti részén.

Részletek